اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

روایت یکی از مسافران هواپیمای ماهان از مزاحمت جنگنده آمریکایی

روایت یکی از مسافران هواپیمای ماهان از مزاحمت جنگنده آمریکایی یکی از مسافران پرواز ماهان با روایت مشاهدات خود گفت که دو جنگنده آمریکایی بر خلاف ادعای مقامات این کشور به شکل تحریک‌آمیزی به هواپیمای مسافربری نزدیک شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «فاطمه حمدان» از مسافران پرواز ۱۱۵۲ خطوط هوایی ایران از مبدأ تهران به مقصد بیروت به بیان مشاهدات خود از مزاحمت دو جنگنده آمریکایی برای این هواپیمای مسافربری پرداخت.

 

او به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: «در ساعت هفت و ربع، بر فراز آسمان سوریه بودیم و ناگهان یک جنگنده به شدت به ما نزدیک شد. بر خلاف چیزی که ادعا می‌کنند که در یک کیلومتری هواپیما بود، فاصله کمی [با هواپیما] داشت. تا آمدم دوربینم را بردارم و عکس بگیرم به یکباره صدایی بلند شد و هواپیمای ما شروع به سقوط شدید (کاهش ارتفاع) در آسمان کرد و متأسفانه کسی کمربند نبسته بود، چرا که زمان بستن کمربندها نبود و همه مسافران از صندلی‌هایشان به هوا برخاستند.»

 

او افزود: «جنگنده از ما جدا نمی‌شد؛ بر فراز و پایین هواپیما پرواز می‌کرد. سپس جنگنده اولی دور شد و من دیدم که در افق پرواز کرد و رفت؛ سپس جنگنده دوم ظاهر شد و شروع به انجام حرکات نمایشی و چرخشی کرد و برای یک مدت مشخصی بالای سر ما پرواز کرد و من توانستم جنگنده را ببینم و سپس دور شد.»

 

این مسافر لبنانی هواپیمای ماهان، با بیان اینکه اقدام جنگنده آمریکایی تحریک‌آمیز و غیر طبیعی بود، گفت که مسافران به شدت وحشت کرده بودند و کسی انتظار چنین پیشامدی را نداشت.

 

«فاطمه حمدان» همچنین گفت که بیشتر مسافران به هنگام برخاستن از صندلی‌هایشان پس از کاهش شدید ارتفاع، سر و کتفشان به سقف هواپیما برخورد کرد و آسیب دیدند.

 

به گفته وی دو جنگنده آمریکایی بین سه الی چهار دقیقه در کنار هواپیمای مسافربری پرواز کردند و هواپیمای ایرانی به خوبی و به آرامی در فرودگاه بیروت فرود آمد.

 

شامگاه پنجشنبه دو جنگنده آمریکایی برای پرواز ۱۱۵۲ خطوط هوایی ایران از مبدأ تهران به مقصد بیروت، در حریم هوایی سوریه مزاحمت ایجاد کردند. خلبان هواپیمای ایرانی نیز مجبور شد ارتفاع هواپیما را به صورت ناگهانی کاهش دهد که این مسئله باعث زخمی شدن شماری از سرنشینان این هواپیما شده است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: فاطمه حمدان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار